DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Remco-Jan Klein Overmeen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Geboren en getogen in Limburg, maar hij laat in het hele land en daar buiten zijn gezicht zien en stem horen.

Remco-Jan is manager binnen een grote overheidsorganisatie en heeft daarnaast zijn eigen praktijk en bewustzijnscentrum genaamd Delfeno. Hij is een verbinder, spreker, luisteraar. Zijn grote kracht is zijn intuïtie, analytisch vermogen en zijn gevoel. Hij brengt mensen van denken naar voelen, van hoofd naar hart. Remco-Jan is hoogsensitief en heeft daar goed zijn weg in kunnen vinden.

Als spreker heeft hij momenteel 2 thema’s waarover hij lezingen geeft:

  • ‘Verbeter de wereld, begin bij je ZELF’

  • ‘Leiderschap uit het Hart’

Beiden zijn interactieve lezingen. Hij betrekt het publiek door vragen te stellen en mensen te spiegelen op hun verbale en non-verbale reacties. Hij laat middels (korte) oefeningen het publiek dingen ervaren.

‘Verbeter de wereld, begin bij je ZELF’ gaat over hoe jij de wereld kunt veranderen door vooral je eigen leerprocessen aan te gaan. Vrijwel ieder mens projecteert eigen problemen, blokkades, patronen op anderen, maar vergeet zijn eigen stuk aan te gaan. In de lezing komen valkuilen aan bod waar mensen in terecht komen bij dit proces. Remco-Jan laat je op een andere manier naar de wereld en je zelf kijken. Hoe kom jij in je kracht? Hij heeft kennis van de ‘aardse dingen’ maar ook van de niet ‘aardse dingen’ en maakt deze allemaal zeer aards toegankelijk. Spiritualiteit met beide benen stevig op de grond.

‘Leiderschap uit het Hart’ gaat over leiding geven aan mensen maar ook aan je zelf. Veel leidinggevenden/managers hebben patronen aangeleerd van waaruit zij leidinggegeven waarbij ze hun eigen authenticiteit weggecijferd hebben. Remco-Jan verleidt je om naar je hart te gaan, om te gaan voelen, je ZELF te zijn en van daaruit leiding te geven. Daardoor gaan mensen in de omgeving van de leidinggevenden anders reageren.

Remco-Jan geeft verder meditatiecursussen en begeleidt individueel mensen middels coaching in combinatie met kristaltherapie. Hij laat mensen zelf ervaren welke beschermende maar ook beperkende patronen ze hebben opgebouwd waardoor hun energie niet stroomt en ze niet in hun kracht staan.

Remco-Jan verbindt mensen, processen, spiritualiteit, wetenschap, zakelijkheid, realiteit…

 

 

Remco-Jan Klein Overmeen
Remco-Jan Klein Overmeen

Inzetbaarheid

Iedere avond 
Vrijdag t/m zondag overdag
Andere dagen mogelijk in overleg

Talen

Nederlands
Engels