DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Renske de Klerk

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Renske de Klerk is werkzaam als medium, meditatietrainer en masseur.

Vijftien jaar geleden heb ik een cursus Reiki gevolgd, en zo is eigenlijk het balletje gaan rollen.

Van de ene massage cursus rolde ik weer in een volgende cursus.

Aan huis startte ik na het volgen van vele cursussen en opleidingen, een massagesalon, en gaf ik ook Touch Pro stoelmassages bij verschillende bedrijven.

Tijdens de massages merkte ik dat ik veel informatie over de cliënt opving wat betreft de emotionele, geestelijke, en lichamelijke toestand, maar ook over het dagelijkse leven van de cliënt.

Dat waren bijzondere ervaringen die ik deelde met de cliënt, waardoor een massage afspraak veel meer werd dan alleen een massage. Ik voelde, zag en hoorde, op die manier kon ik de cliënten verder helpen.

Mijn interesse in spirituele zaken was er al lang voor die tijd, als kind zag ik geestverschijningen, maar ik was er zo bang voor, dat ik onbewust de deur `naar boven` had dicht gedaan. Maar jaren later, in het contact met mijn cliënten ging de deur weer langzaam open.

Toen ik in het tijdschrift Happinez las over een opleiding tot medium aan de Academie voor mediumschap bij José Gosschalk was mijn interesse gelijk gewekt.

Na het volgen van deze driejarige opleiding weet ik dat medium zijn mijn missie hier op aarde is. Met heel veel plezier geef ik privé consulten en huiskameravonden.

Daarnaast geef ik al jaren meditatietrainingen. Ik vind het heerlijk om de deelnemers te leren hoe je in de stilte kan komen, weer totale lichamelijke ontspanning kunt ervaren, en om hen kennis te laten maken met de spirituele wereld. Ik hou van mijn werk, ik kan mensen inzicht, steun en rust geven door middel van het mediumschap, massages en meditatie.

Renske de Klerk
Renske de Klerk

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Workshops
Individuele consulten