DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Roger Crijns

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Roger Crijns, geboren in Sittard 03-05-1953.

 Vanaf 1986 huisarts en antroposofisch arts in resp. Maastricht, Doetinchem en Den Haag. Aldaar door de ontmoeting met een bijzonder mediamiek begaafde patient leren omgaan met de directe invloed en werkingen van de geestelijke wereld, de gidsen, de engelen, natuurwezens etc. op ons genezingsproces.

Dit resulteerde in een nieuwe geneeskundige richting, namelijk de poly-mediaire geneeswijzen.

Door deze te combineren met de reguliere- en de antroposofische geneeskunde onstond uiteindelijk de trignosofische geneeskunde.

De integratie van de drie bovengenoemde geneeswijzen praktiseer ik tot op heden.

Hij heeft door de 24 jaar huisartspraktijk ervaring opgedaan met alle ziekten m.n. de nieuwe tijds ziekten , biografische knopen, tumoren en alles wat daar tussen ligt.

 Daarnaast geeft hij regelmatig voordrachten, cursussen op medisch spiritueel vlak. 

 Zoals o.a. het 8-voudige pad.

Roger gaat uit van jouw persoonlijke hulpvraag en daarna op zoek naar de mogelijke oorzaak van jouw klachten. Dit doet hij vanuit verschillende vormen van geneeswijzen.

Soms met extra röntgen- of labaratoriumonderzoek . Als het nodig is, uitgebreid ontlastingsonderzoek door het MGA-lab.

De bloedkristallisatietest gebruikt hij om de diagnose in de tijd te vervolgen en om de ziektetendenzen in het lichaam te traceren.

Al deze zaken worden geïntegreerd in de uiteindelijke diagnose.

Het duiden van de ziekte en de zin van ziekte is een van zijn bijzondere kwaliteiten.

Het begrijpen van een ziekte kan het hele traject draaglijker, acceptabeler en zinvoller maken.

Karma en reïncarnatie zijn volgens Roger onlosmakelijk verbonden met ziekte, chronische ziekten en de zin van de ziekte.

In de therapie maakt hij o.a gebruik van natuurlijke geneesmiddelen van de Wala , Weleda, Heel, orthomoleculaire preparaten, vitamines, mineralen, celzouten, EM-X etc.

Vanuit zijn huisarts ervaring heeft een heel circuit opgebouwd van zeer gespecialiseerde therapeuten op allerlei fronten.

Het hele therapeutische proces staat in het teken van de salutogenese, d.w.z. steeds een beroep doen op JOUW EIGEN GEZOND MAKENDE kwaliteiten, zodat je steeds minder hulpverleners nodig zult hebben en zo steeds steviger in het leven zult staan.

Roger Crijns
Roger Crijns

Categorieën


Inzetbaarheid

consulten lezingen trainingen advies vitaliteitsmanagement