DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Ronald de Waal

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Ronald de Waal, studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft en vond na een lange zoektocht zijn missie. Hij verliet een carrière als software consultant om zijn missie te volgen als persoonlijk begeleider in levensmissie en zelfheling. Nu leert hij anderen hun eigen unieke plek te vinden.  Hij gelooft dat iedereen een eigen unieke bijdrage levert. ‘En die bijdrage bewust leveren is belangrijker dan we denken’, zo stelt Ronald.
 
Ronald schreef verschillende boeken, o.a. ‘Wie ben ik echt? Vind jezelf met de passiecirkel’.  Hij geeft handvatten om jouw eigen plek te vinden en anderen te helpen hetzelfde te doen. De passiecirkel geeft inzicht in waar je staat en welke stap je kunt maken om op jouw eigen plek te komen.  
 
Wat is jouw diepste verlangen, jouw rol, jouw missie? Hoe kan ik doen wat ik ECHT wil?
Ruimte maken, opruimen wat in de weg zit is een belangrijke stap om voluit je missie te leven. Managers, ouders, leerkrachten hebben hierbij een voorbeeldrol.
 
De visie achter de praktijk ‘Ogen open!’ van Ronald: We leven in een heftige tijd, mensen worden gevoeliger terwijl de wereld juist harder wordt. Systemen lopen vast en onze grenzen zijn bereikt. 
De wereld is er om je wakker te maken. Je kunt niet meer op routine of op anderen leunen. De verandering moet bij jezelf beginnen. NU is het moment om jezelf serieus te nemen en te gaan doen wat je ECHT wilt.
 
Kort samengevat: Ga op onderzoek, ontdek nieuwe mogelijkheden, ruim op wat in de weg zit en vind jouw eigen plek.
 
 
 
Ronald de Waal
Ronald de Waal

Categorieën


Inzetbaarheid

Spreker

Workshopleider

Inspiratiecoach

Inspiratie consultant


Talen

Nederlands
Engels.