DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Roy van den Bergh

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Bedrijfstrainingen

Veel bedrijven zijn bezig om hun ziektekosten, verzekerings- en ARBO-dienstkosten te verminderen door het korstondig en langdurig ziekteverzuim terug te brengen. Hiervoor worden door verscheidene organisaties allerlei speciale programma’s aangeboden en ontwikkeld. De Badhoevedorpse School van de 13 technieken heeft al meer dan 10 jaar 2 programma’s, waarvan 1 gebaseerd is op de mentale training en de ander fysieke trainingselementen bevat. Als men begint met de mentale training komt men uiteindelijk op het fysieke uit, start men echter met de fysieke training dan wordt met behulp van de mentale training de innerlijke rust gezocht. Steeds meer bedrijven implementeren deze eeuwenoude Martial Arts waardes en principes in hun moderne bedrijfsvoering om veldslagen (lees markten) te winnen en continuiteit af te dwingen. Voor nieuwe strategieen, grotere winsten en goede waakzaamheid over de mentale en fysieke gesteldheid van het personeel, waar de geschriften van Sun Tzu in te herkennen zijn..

Werkwijze de Badhoevedorpse School KEN

De Badhoevedorpse school/onderneming bezoekt uw bedrijf met gecertificeerde en gediplomeerde leraren die uw personeel of management en de executive staff kunnen trainen in de tijd dat het u uitkomt. Tegen kosten die de bovengenoemde organisaties nooit zouden kunnen bieden vanwege hun logge bedrijfsvoering. De flexibiliteit van de Badhoevedorpse School heeft in het verleden bij profit en non-profit organisaties significante resultaten geboekt. Daar sommige trainingen een esoterisch karakter hebben en andere een exoterisch karakter hebben, doet de Badhoevedorpse School niet aan “to name a few” uit respect voor onze opdrachtgevers in het verleden en in de toekomst.

Vormtraining is een reeks van verschillende gevechtshoudingen die voortdurend in elkaar overlopen zonder onderbrekingen. Deze wordt individueel getraind met een denkbeeldige tegenstander. Vormtraining is het belangrijkste element binnen de Kung Fu/Wushu discipline en is te onderscheiden in Meditatieve en Fysieke trainingen.

Meditatieve bedrijfstrainingen:  Tai Chi Chuan en Chi Kung
Fysieke bedrijfstrainingen:  Chung-I-Chuan, Spiritual Butterfly Boxing en Sanda San Shou

Leraar

Over Roy J.J. van den Bergh

Docent is Roy J.J. van den Bergh (Rijkserkend Leraar Martial Arts (LMA) 1999) die in 1979 voor het eerst met Tai Chi Chuan in aanraking kwam, maar zich toen met andere disciplines bezig hield zoals judo en kickboksen, daar hij toen dacht dat Tai Chi Chuan meer iets voor later (lees als hij ouder) was. Begin jaren 90 begon hij zichzelf te trainen vanuit instructieboeken, maar behaalde niet het gewenste resultaat. Hij ging op zoek naar een Si-fu (leraar/meester) die hij vond in de persoon van M. Staalduynen, later ook van W.C.C. Chen, L.Stone en R. Warrens waar hij lessen volgde en volgt.

 

Roy van den Bergh
Roy van den Bergh

Categorieën


Inzetbaarheid


Workshops
Trainingen

Talen

nederlands
engels