DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Sander Quack

Biografie  |   Boeken  |   Videos

We leven in een snel veranderende wereld die almaar complexer lijkt te worden. Maar houdt de verandering van onze binnenwereld hiermee gelijke tred?

Sander Quack geeft workshops en presentaties rondom het meer grip krijgen op de veranderingen binnen onszelf en om ons heen.

De presentaties bevatten diverse elementen en kunnen op maat worden afgestemd, afhankelijk van doel en doelgroep.

Titel: Effectief omgaan met de vele veranderingen in deze tijd. Thuis zijn in jezelf, je omgeving, de wereld.

Powerpoint met:

  • Algemeen deel met veranderingen op de planeet en in de kosmos als groter geheel. Wat ‘hierboven’ gebeurt heeft invloed op wat hier ‘beneden’ gebeurt en vice versa. Ondersteund met wetenschappelijke referenties.

  • Stoppen met lastige gewoonten of verslavingen. Of juist het versterken van gewenste gewoonten en patronen.

  • Feng Shui als hulpmiddel om uw leven en omgeving op harmonische en succesvolle wijze om te vormen of bij te stellen.

  • Diverse interactieve elementen waaronder meditaties.

Speciaal voor bedrijven:

  • Vrijblijvende presentatie over Stoppen met roken of alcohol programma voor uw medewerkers. Uitleg over de Ontwenningsexperts methode en wat u dit oplevert in materiële en immateriële zin.

Sander werkt sinds 2011 als verslavingstherapeut en heeft zijn eigen bedrijf ONTWENNINGSEXPERTS.NL

 

Door middel van een energetische behandeling wordt de drang naar de verslavende stof of gewoonte zodanig stilgezet, dat de meeste mensen daarna bevrijd zijn van hun oude patroon. En dus vrijer en gezonder hun toekomst in kunnen.

Ook diverse bedrijven hebben al geprofiteerd van bijvoorbeeld het succesvolle Stoppen met roken programma. Ook stoppen met alcohol, (soft)drugs of suiker behoort onder andere tot de mogelijkheden.

Tevens kan Ontwenningsexperts zorgen voor meer harmonie en energetische balans in uw bedrijf. Door middel van een samenwerking met Feng Shui experts in binnen- en buitenland (tuinplannen en -aanleg, business counseling en workshops, ecologie verbetering voor kantoren met als doel meer werknemers welzijn en productiviteit).

Sander Quack
Sander Quack

Categorieën


Inzetbaarheid

Op aanvraag voor lezingen, workshops, behandelingen stoppen met verslavingen of lastige gewoontes voor onder andere bedrijven 

Talen

Nederlands, Engels, Duits