DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Saskia Teppema

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Saskia is een levenskunstenaar en dat brengt ze op diverse manieren voor het voetlicht. Zij weet overal iets van te maken. ‘Er gaat nooit iets fout” is haar favoriete uitspraak: alles heeft betekenis, ook al is dat niet direct zichtbaar. Bij haar ontdek je dat het heel anders kan zijn dan het op het eerste gezicht lijkt. Ze is coach, trainer, spreker en bovenal liefhebber; ze houdt van mensen en van de verhalen die mensen meenemen. Ze werkt met en voor leiders, scholen, belangstellenden, non-conformisten, besturen, trainers en coaches en ze weet uit iedere ontmoeting de parels te vissen. In haar presentatie combineert ze warmte met scherpte, humor met stilte, doorpakken met geduld. Haar brede ervaring en authentieke optreden maken dat alle vragen waar het publiek mee komt, bespreekbaar zijn. Ze kan die verbinden met een heldere boodschap die ze niet onder stoelen of banken steekt. Met haar ga je als publiek vooruit kijken, terugkijken, goed kijken en onder de tafel kijken.

Persoonlijk leiderschap – autonomie hebben- en een vloeiende samenwerking met anderen –in verbinding zijn - is voor bijna iedereen een diepe wens. Het goede nieuws is dat dit te leren is. Communicatie is het sleutelbegrip. In communicatie zit alles: wat je zegt tegen jezelf en anderen, wie je bent, wat je wilt, wat tegen zit en hoe je daarmee omgaat in relatie tot collega’s en medewerkers. Je krijgt inzicht in wat je belemmert en wat je juist in de beweging zet. Als je besluit dat je het waard bent, word ook jij hierin succesvol.

Ik geloof dat wij op de wereld komen om geluk, liefde en vrede te ervaren. Dat is niet vanzelfsprekend en ook niet zomaar voorhanden. We zijn allen ‘Helden op reis’, dat wil zeggen dat je nogal wat tegenkomt in je leven wat je hebt te overwinnen. En hoe doe je dat? Door eerst in de buitenwereld op zoek te gaan naar dat geluk, die liefde en die innerlijke vrede. Pas als je inziet dat het daar toch niet te vinden is, begint de reis naar binnen. Oeps. Precies. Dan is het fijn als er wegbereiders zijn, die dat pad al verkend hebben en als gids of mentor met je meelopen. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
 

Saskia Teppema
Saskia Teppema

Categorieën


Inzetbaarheid

Executive coaching

Teamcoaching

Supervisie professionals

Procesbegeleiding

Workshops

Lezingen

Interactieve presentaties

Bestuursadviseur

Dagvoorzitterschap