DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Stef de Beurs

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Expert m.b.t. Spreken in het openbaar met Speaking Circles.

Stef de Beurs startte in 1983 zijn eerste onderneming, administratie- en belastingadvies. Na jaren van therapie, opleidingen en trainingen* liep hij in 2001 tegen Speaking Circles aan, een waanzinnig eenvoudige maar krachtige methodiek voor spreken in het openbaar. Sindsdien is het zijn passie om met deze trainingen een zodanig veilige omgeving te creëren, dat deelnemers uit hun comfortzone kunnen stappen om zichzelf te ontwikkelen.

In 2009 werd zijn 2e boek, “Spreken vanuit je Hart”, uitgegeven over spreken in het openbaar vanuit verbinding, uiteraard geheel gebaseerd op Speaking Circles, de methodiek die door Lee Glickstein werd ontwikkeld.

* Onder andere: NLP, Time Line, Regressie, Autogene Training, Dynamisch Luisteren, Provocatieve Coaching, EMDR en Speaking Circles® (gecertificeerd Facilitator sedert 2001).

In steekwoorden:
Innovatief, betrokken, meedenkend, initiatief, klantgericht, nieuwsgierig, creatief, vooruitstrevend, coachend, luisterend, helder, proactief, accuraat, toegankelijk.

Het is zijn passie om professionals, die met mensen werken, te begeleiden in hun ontwikkeling op dit gebied gericht op meer verbinding tussen mensen, want hij gelooft dat de wereld daarmee een betere plek is.

O.a. maandelijkse bijna gratis (introductie) trainingsavonden.

Stef de Beurs
Stef de Beurs

Categorieën


Inzetbaarheid

Trainingen
Coaching


Talen

Nederlands
Engels