DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Sylvia Duijm

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Kies het leven dat echt bij je past

Wat is niet het allermooiste in het leven als houden van jezelf! Voor mij is dit het allerbelangrijkste in het leven, “ houden van jezelf”, helemaal die je bent. Dit is het vertrekpunt voor ontwikkeling en groei. Dan pas kun je echt groeien zonder angst en vindt er geen schreefgroei plaats. Ik ben ook ooit orthopedagogiek (ortho is “recht” van rechtzetten) gaan studeren om scheefgroei te helpen herstellen bij mijzelf en bij anderen.

Die anderen waren zwaar beschadigde jongeren in eerste instantie, laten kwamen daar ceo’s bij en medewerkers uit alle lagen binnen organisaties zowel bij overheid als bedrijfsleven. Ook particulieren die de dirigent van hun eigen leven wilden zijn.

Kiezen voor verandering

Mijn doel is wakker schudden, bewust maken!

Bewust maken dat we vaak maskers op hebben… en de maskers af! De pijn durven voelen van je angsten, je tegenslag, onzekerheden en deze durven aan te gaan. Hiervoor heb je moed en inzicht nodig, dat is wat ik je als inspirator kan geven middels lezingen, workshops en coachen. Ik help je je passie (terug) te vinden, je open te stellen voor nieuwe ervaringen en nieuwe wegen in te durven slaan en dit alles vanuit eigen kracht.

Mijn aanpak is een mix. Ik bied je “tools” op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alle onderdelen hebben zo hun bijdrage aan een complete mens. Ook weet ik op deze manier iedereen te raken tijdens mijn lezingen, workshop of coachen. Humor, speelse opdrachten, onorthodoxe invalshoeken en confrontatie, dat zijn kernwoorden. Ik wil dat je alle spanning van je afschudt en voor een ontspannen leven kiest…. Jij als hoofdpersoon in jouw leven, jouw film…. Jij als regisseur!

Naast orthopedagoog ben ik master practioner Neuro-linguistische Programmering (afgekort NLP), coach in de Zelfkonfrontatiemethode (afgekort ZKM), Reiki Master, heb een Management opleiding en veel levenservaring. Dit laatste heb ik gedeeld in mijn boek Mijn vlucht voor de liefde (lees: de liefde voor mijzelf). Om anderen te bemoedigen het leven te kiezen wat echt bij hen past en uit hun comfortzone te durven stappen.

Opbrengst

Bevrijd hoef je je niet meer beter te voelen of minder dan anderen, dit voorkomt stress op je werk en thuis, ziekteverzuim is er niet meer bij, pesten op het werk is geen kwestie meer, je vaak ongemakkelijk voelen, bewust of onbewust, is verleden tijd.

Je bent dan een mens om van te houden, een magneet voor succes, een gewaardeerde collega en…laat je verrassen...!

 

Sylvia Duijm
Sylvia Duijm

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen

Workshops

Individuele begeleiding

Talen

Nederlands
Engels