DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Theo Legters

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Gecertificeerd NLP Master Practitioner
NOVET Gecertificeerd EFT Practitioner
Gecertificeerd Hypnotherapie Practitioner
Gecertificeerd V-cirkel coach

Meer dan 38 jaar is hij (momenteel parttime) werkzaam in het basisonderwijs. Nadat hij in de beginjaren 90 kennismaakte met NLP heeft hij zijn manier van werken en vooral omgaan met kinderen drastisch veranderd. Hij had de indruk (en dat werd en wordt door kinderen ook wel aangegeven) dat er nogal eens hier en daar wat overgeslagen werd en wordt in de opvoeding. Vandaar de Leefboeken voor Kinderen waarmee 8 tot 12 jarigen zelf strategieën leren om hun leven (nog) leuker te maken.

In 2004 leerde hij EFT kennen, een wonderbaarlijke techniek die mensen helpt zichzelf van allerlei problemen af te helpen. De resultaten waren zo geweldig dat hij besloot NLP en EFT te combineren en in de praktijk te brengen. Ook heeft hij zich verdiept in de werking van het onderbewustzijn, het fenomeen dat in ieder mens sturend aanwezig is maar dat maar door heel weinig mensen effectief wordt gebruikt om problemen op te lossen. Daarnaast is hij ook V-Cirkel coach; hij helpt mensen hun onbewuste drijfveren op te sporen en zo te ontdekken hoe zij hun problemen creëren en in stand houden. Deze vier aspecten (NLP, EFT, Onderbewustzijn en V-Cirkel) bepalen Theo's werkwijze.

Theo heeft al diverse workshops gegeven voor onder andere leerkrachten en is ook beschikbaar voor studiedagen, ouderavonden en als ondersteuner/coach op scholen met 'moeilijke' groepen.
Hij is een liefhebber van (veel) lezen en studeren, Britse comedy's en gamen in de late uurtjes; ook geniet hij op zijn tijd van een single malt Schotse Whisky!

 

Theo Legters
Theo Legters

Categorieën


Inzetbaarheid

Workshops

Lezingen

Gastlessen emotionele vorming


Talen

Nederlands

Engels