DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Thomas Tierolff

Biografie  |   Boeken  |   Videos

On your own, but not alone

Simpelweg genieten. Ontspannen zijn. In je kracht staan. Doen wat je echt wilt. Het is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat eigenlijk?

De reizen die Holi & Thomas organiseren op ‘het dak van de wereld’ doen een beroep op je veerkracht en zijn een mogelijkheid om een nieuwe kant van jezelf te ontdekken. In Nepal, Tibet of Bhutan maak je ruimte voor je wat je echt wilt en ontdek je jouw unieke route.

Thomas & Holi overleefden op 25 april 2015 de aardbeving in Nepal en organiseerden vervolgens met steun van honderden mensen ‘Expeditie Holi’. Tijdens deze hulpactie reisde Holi - als 1 van de eersten - met een eigen team naar het episch centrum van de aardbeving om haar landgenoten te helpen:

Tijdens de ongeëvenaarde reisprogramma's van Top of the World Reizen delen Holi en Thomas hun mooiste ontdekkingen. Authentieke, ‘onbekende bestemmingen’ worden pas bekend gemaakt tijdens de reis, zodat deze uniek, ongerept en écht blijven.

Bij het doorkruisen van de mooiste plek op aarde wordt alles van A tot Z geregeld, zoals het bezoek aan authentieke locaties, verblijf in bijzondere accommodaties, gezonde maaltijden en (bagage)vervoer. De reizen en trektochten met goed verzekerde gidsen en sherpa’s worden uitsluitend georganiseerd in de beste maanden van het jaar.

Holi Maya Nepali is geboren in een klein bergdorpje in de Himalaya. Ze is, samen met Thomas Tierolff, eigenaar van Top of the World Reizen en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van reizen naar Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim (India), Mustang en Nepal.

Thomas voltooide met succes studies aan de Universiteit van Amsterdam, University of Kent in Canterbury en het Instituut voor Emotioneel Lichaamswerk. Door professor Nico Frijda, pionier op het gebied van emoties, ontdekte hij wat communicatie, leiderschap en congruentie kan betekenen.

Wat is congruentie?

Congruentie betekent dat al iemands interne overtuigingen, strategieën en gedragingen (woorden, stem en lichaamstaal) volledig met elkaar in overeenstemming zijn, gericht op het bereiken van een bepaald doel. Als iemand volledig congruent is, werken alle aspecten van hem of haar op een vanzelfsprekende manier samen.

Sinds 2007 wacht Thomas niet meer op wat het leven voor hem ‘in petto heeft’ en is hij met succes zijn dromen gaan creëren. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van onderzoek, communicatie en bedrijfstrainingen en zijn werk op het gebied van steden- en cultuurtoerisme (o.a. bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen) vormen de basis voor zeer verfijnde reisprogramma’s. Deze programma’s worden op maat samengesteld, ook als incentive voor de zakelijke markt.

Thomas & Holi zijn beschikbaar als spreker/ceremoniemeester tijdens zakelijke bijeenkomsten. Zij verblijven een deel van het jaar in Kathmandu.

Hun levensmotto is: The best is yet to come!

Thomas Tierolff
Thomas Tierolff

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Training
Adviseur
Coaching


Talen

Nederlands
Engels