DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Tica Peeman

Biografie  |   Boeken  |   Videos

‘Het Nieuwe Leiderschap is in essentie zoveel mogelijk persoonlijk leiderschap in de wereld brengen’

Tica Peeman (1970) is directeur van VIStrainingen. Haar expertise ligt op het vlak van persoonlijk leiderschap en Nieuw Leiderschap. Ze is ervan overtuigd dat de wereld van organiseren, leiderschap, leren en ontwikkelen de komende jaren sterk gaat veranderen en ze is daar maar wat nieuwsgierig naar. Tica geeft met haar collega’s trainingen over leiderschap op elk niveau. Onder een nieuw label (binnenkort bekend) werken ze samen met andere labels om te bouwen aan gelukkige organisaties. Tica gelooft in ‘you practice what you teach’,hoe lastig dat soms ook is. Tica zelf geeft lezingen, masterclasses en webinars over persoonlijk en Nieuw Leiderschap.

Haar stijl is nuchter, persoonlijk en sterk interactief. Ze brengt mensen in beweging en laat haar publiek ervaren wat leiderschap in deze tijd betekent en geeft belangrijke inzichten mee. Tica gelooft niet in goeroes, wel in bescheiden helden.

Haar specialiteit: persoonlijk leiderschap, LEF, Nieuw Leiderschap, het nieuwe trainen, Teams

Huidige maandelijkse lezingen en workshops:

Maandelijks lezingen, materclasses over Nieuw en persoonlijk leiderschap. Trainingen leiderschap.

Tica studeerde Bestuurskunde in Leiden en werkte daarna bij de overheid totdat ze VIStrainingen oprichtte in 2000. Ze had haar vak gevonden. Met haar collega’s werkt ze sinds die tijd in intensieve trainingen aan het vergroten van leiderschap bij een ieder. Ze schreef drie boeken over deze onderwerpen, was afgelopen jaar columnist over teamontwikkeling bij ManagementTeam en werkt nu aan het in de markt zetten van het label HappyCompanies. Naast deze activiteiten is ze oprichster van Smarti! Een stichting die avontuurlijke vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke handicap en is ze nu betrokken bij De Parelkwekerij, een stichting die mensen met een lichamelijke handicap traint, coacht om eigen dromen te leren verwezenlijken.