DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Tim Tersteeg

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Tim Tersteeg Ondernemer Re-integratie-deskundige en Healer

ACHTER IEDERE (UITGEVALLEN) MEDEWERKER zit ook een WERKGEVER. En bij een WERKGEVER werken MENSEN.

Tim (1975) adviseert werkgevers en werknemers hoe om te gaan met ziekteverzuim en hoe ziekteverzuim te voorkomen. Zeker de situatie waarbij een mens langdurig uitvalt op de werkvloer brengt ook vaak veranderende verhoudingen met zich mee op het werk. Hoe daar mee om te gaan? Zowel van de werkgever als de werknemer vraagt dit nogal wat.

Tim heeft ondertussen op dit gebied meer dan 3000 coachingsgesprekken gevoerd met zijn cliënten. Op basis van een mooie mix van coaching, vitaliteit, spiritualiteit, kennis van zaken en gezond verstand. Zijn kracht is het om op een menselijke manier een spiegel voor te houden aan de ander, of dit nu zijn cliënt of zijn opdrachtgever is, zodat de ander daadwerkelijk verder komt in het leven of met zijn organisatie. Open, oprecht en met een goede dosis nieuwsgierigheid.

Al meer dan 10 jaar is Tim actief binnen de re-integratiewereld als coach en als ondernemer.  Zijn bureau wordt ingeschakeld voor vraagstukken op het gebied van re-integratie, coaching en vitaliteit door verzekeraars, MKB, landelijk werkende organisaties en de (semi) overheid.

Een bureau dat zakelijkheid combineert met intuitie. Vakkennis aanvult met menselijkheid en daarbij opgeteld de wil om iets te bereiken voor een ander. In die geest werken ook zijn medewerkers. 

Tim is tevens personal coach en healer.

Tim Tersteeg
Tim Tersteeg

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Retraites
1-2-1 gesprekken
Artikelen
Radio
Televisie

 


Talen

Nederlands
Engels,
Duits