DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Tuffie Vos

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Tuffie is een sprankelende duizendpoot. Al meer dan dertig jaar is Tuffie één van de meest gevraagde voice overs van Nederland. Afgestudeerd als jazzzangeres aan het conservatorium, maar ook aan de Brennan School of Healing Science in Miami. Zowel professioneel reader en levenstherapeut als presentatrice en dagvoorzitter.

De combinatie van werken met presence, stem en energie maakt haar aanpak uniek.

 

Of het nu om 40 of 4000 mensen gaat, Tuffie staat ontspannen op een podium.

Ze praat met groot gevoel voor humor alles professioneel aan elkaar. 

Tuffie kan snel schakelen, improviseren, bemiddelen en goed luisteren.

Ze functioneert vanuit een natuurlijk leiderschap, heeft een scherp oor voor wat er gezegd wordt, een goed gevoel voor wat er beoogd moet worden, weet feilloos een sfeer te sturen. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat aan het einde van de dag de cirkel rond is. De kern is geraakt, de maskers zijn afgezet, er is authentiek contact geweest; Niet alleen is het doel van de bijeenkomst ruimschoots bereikt:

Iedereen, van luisteraar tot spreker, gaat met een voldaan gevoel naar huis. 

 

Het grootste werk zit in de voorbereiding. Wat wilt u bereiken op deze dag? Voor uw organisatie, voor u zelf? We gaan er van uit dat geen zee te hoog is en geen verlangen te diep. Door de invalshoek te kiezen van waarachtig contact en van daaruit te communiceren, is al veel gewonnen.

Ieder mens, ongeacht op welke ladder van de maatschappij, functioneert het beste in het gevoel er toe te doen. Het verschil te maken, gezien te worden.

Een organisatie is een levend mechanisme, bestaande uit levende cellen, met een autonome dynamiek. Door de ziel van de organisatie aan te spreken, komt het ware ressort naar boven, waardoor in transparantie en harmonie nieuwe koersen kunnen worden ingezet.

Tuffie is niet zomaar een dagvoorzitter; Zij helpt u een veld neer te zetten, waarin uw doelen makkelijker verwezenlijkt kunnen worden.

 

Tuffie Vos
Tuffie Vos

Categorieën


Inzetbaarheid

Flexibel

Talen

Nederlands, Engels