DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Veronique Asselman

Biografie  |   Boeken  |   Videos

De kunst van Veronique Asselman vertegenwoordigt haar veelzijdigheid, expressieve en onderzoekende geest. Op een speelse en toch nauwkeurige manier weet zij vanuit verschillende verfkleuren en materialen (acrylverf, pigmenten, houtskool, hout, stenen, zand, as, aandenkingen etc. ) een prachtig kunstwerk te creëren die je blik vangt en aandacht trekt. Kunst om te voelen in alle opzichten. U laat uzelf meenemen in het voor u gecreëerde landschap., met de prachtige contrasten geïnspireerd door de natuur.

Veronique schildert al haar hele leven, maar heeft na de kunstacademie Haarlem/Leiden haar eigen concept ontwikkeld. Met haar kunst wil ze iets kunnen bijdragen aan de sfeer in bedrijven en interieurs. Met de verwerking van persoonlijke aandenkens in het kunstwerk als as, sieraden, kledingstukken, knuffels, kinderschoentjes etc. wil ze een onvergetelijke persoonlijke blikvanger creëren.

Het verhaal en de vraag van de klant is voor Veronique leidend in de creatie van haar kunst. Persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zijn grote kwaliteiten in de tot standkoming van haar werk. Met haar kunst raakt Veronique de klant.

Kunst om te voelen

Eenmaal de kunst van Veronique gezien laat deze je niet meer los. De kunst raakt je vanwege het hoge expressieve abstractieniveau en het prachtig kleurgebruik. Uit meerdere lagen opgebouwd, geïnspireerd door kleuren en materialen uit de natuur is haar schilderkunst voelbaar. De kunst is opgebouwd uit verschillende materialen. Uw kleur of maat schilderij er niet bij? Veronique maakt de kunst voor u op maat, maar behoudt hierbij haar eigen expressie en stijl . Ieder werk is uniek en heeft een passende zwart lak omlijsting wat de kunstwerken een mooi kader geven.

Gedenkteken

Hoe vaak het niet voorkomt dat een aandenken aan een dierbare verdwijnt in een doos ergens op zolder of dat u het as van uw dierbare niet zomaar wil verstrooien maar het blijvend bij uw wil hebben. Hoe mooi is het dan om zo’n aandenken te verwerken in een onvergetelijke blikvanger aan uw muur. Na een persoonlijke kennismaking met Veronique waarbij u uw verhaal over uw dierbare deelt en samen nadenkt op welke wijze uw aandenken kan worden verwerkt in het betreffende kunstwerk creëert Veronique met haar enorme inlevingsvermogen op basis van uw wensen een uniek kunstwerk.

Kunst in bedrijf

Uw bedrijf, hotel restaurant of showroom een exclusieve uitstraling geven die bijdraagt aan een bijzondere sfeer doet u met de unieke kunstwerken van Veronique Asselman. De kunstwerken mogen niet ontbreken in een sober, modern of klassiek interieur. Zijn de kleuren of maten niet passend dan kunt u een offerte aanvragen op maat.

Cadena-Advies & Bedrijfsondersteuning

Cadena betekent ‘keten’ of ‘ketting’ in het Spaans en onder leiding van Veronique Asselman is Cadena Advies voor organisaties in het sociale en publieke domein de ontbrekende schakel binnen bedrijfsprocessen.

Cadena Advies levert resultaatgericht Interim Management op tactisch en strategisch niveau voor organisaties in het sociale en publieke domein, zowel intern als extern.

Bent u op zoek naar een Interim Manager die resultaatgericht werkt en de ontbrekende schakel is in uw organisatie binnen het publieke en sociale domein? Dan biedt Cadena Advies resultaatgericht Interim Management op tactisch en strategisch niveau, zowel intern als extern.

Interim Management van Cadena Advies staat voor breed inzetbaar, professioneel en betrouwbaar advies en bedrijfsondersteuning.

Veronique Asselman heeft met ruim 15 jaar ervaring een uitstekende reputatie opgebouwd in het sociale en publieke domein. Zij is daarbij zowel als projectmanager, programmamanager (kwartiermaker), directiesecretaris, accounthouder en bestuurssecretaris de verbindende schakel geweest in zowel interne als externe processen. Als interim manager heeft u aan Veronique een energieke, zelfbewuste en sociale adviseur die snel haar weg vindt in uw organisatie en verbinding maakt met u en uw medewerkers.
 

Confianza Consult

Confianza betekent in het Spaans ‘vertrouwen’. De therapie van Veronique geeft u zoveel vertrouwen om de problemen en klachten die u ervaart te overwinnen en de sprong in het diepe en onbekende te wagen. Verandering gaat altijd gepaard met een zekere weerstand. Deze zogenaamde ‘beren’ op de weg worden in de therapie opgeruimd of niet meer als ‘beren’ ervaren. Met vertrouwen gaat u uw nieuwe pad van gedrag- gevoels- en effectverandering in die zijn uitwerking heeft in alle aspecten van uw leven.

Veronique Asselman is eigenaar van Confianza Consult en noemt zichzelf een probleemanalist en resultaatgericht therapeut.

Ze is een ervaren, betrokken en veelzijdig therapeut en heeft vanaf 1999 ervaring en opleiding in psychosociale therapie, NLP, hypnotherapie, regressie, RET, traumabehandeling, mindfulness, trainingen, cursussen en coaching.

Na het intakegesprek waarbij zeer scherpe vragen worden gesteld waardoor de vraag achter de vraag duidelijk wordt, is veelal resultaat bereikt binnen vijf behandelsessies.

Bij Veronique voelt u zich op uw gemak, maar u krijgt ook vrij snel duidelijkheid over uw klacht en een passend behandelaanbod gepresenteerd. Hierbij hanteert Veronique een onderzoekende en directieve houding waardoor ze snel naar de kern gaat en resultaat bereikt.

Scholing en Bijscholing

Een keer per jaar gaat Veronique voor een go-sesshin naar een internationaal boeddhistisch centrum waarbij ze de confrontatie aangaat met haar eigen denken en streeft naar bewust zien, zonder oordelen en identificaties. Ze gaat er vanuit dat je als therapeut je eigen instrument bent dat je continue bij moet schaven wil je jouw klanten verder kunnen helpen. Haar driejarige beroepsopleiding heeft ze in 2002 gevolgd aan de Academie voor Klinische Hypnotherapie en Regressie. Ze heeft daarna bijscholing gevolgd aan onder andere het Milton H. Erickson Instituut Nederland. In 2014 heeft Veronique bijscholing gevolg bij Henk Hoenderdos , sinds 1987 internationaal Master Trainer in NLP, Hypnotherapie en Voice Dialog.

Werkwijze

Na een uitgebreid intake gesprek wordt op basis van de verkregen informatie een behandelplan op maat met u opgesteld. Daarna wordt in overleg met u een passende therapie vorm gekozen. Dit kan o.a. zijn: gesprekstechnieken, interventietechnieken op basis van RET, directieve therapie, gestalt, NLP, mindfulnesstechnieken etc. gekoppeld aan het behandelplan met huiswerkopdrachten. Ook kan gekozen worden om met klinische hypnotherapie te werken. Er wordt dan gebruik gemaakt van psychotherapeutische technieken met als middel hypnose waardoor het te bereiken doel op allerlei niveaus doorgewerkt kan worden (bewust, onbewust en onderbewust)