DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Wilco van Rooijen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Wilco is een gedreven avonturier met een heldere filosofie: Dromen, delen, durven en DOEN!

Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte (de zeven hoogste toppen op elk continent en de Noordpool, Zuidpool en de hoogste pool, de Mount Everest).

Met Team Wilco van Rooijen onderneemt Wilco projecten en expedities vanuit een heldere filosofie: dromen, durven, delen, DOEN!

Met deze expedities, verhalen en avonturen wil Wilco grenzen over, dromen waarmaken en mensen inspireren om te excelleren.

LEZINGEN

De lezingen van Wilco gaan over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, teamgeest, tactiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid, discipline, individualiteit en collectiviteit. Zijn ervaringen put hij uit zijn expedities zoals die van de Noord- naar de Zuidpool tot op de top van de Mount Everest. Wilco had al deze expeditie ervaringen nodig om met name zijn laatste wereldberoemde tocht naar de beruchte top van de ‘killer mountain’ K2 te overleven. Tijdens zijn lezingen laat hij 10 stellingen de revue passeren aan de hand van zijn expeditie ervaringen. Wat betekenen deze 10 stellingen voor jouw eigen organisatie? Eén ervan is: durf jij als persoonlijk leider, jezelf en daarmee je eigen organisatie werkelijk ambitieuze doelen te kiezen? Of wordt het comfort van middelmatigheid verkozen boven het risico van ambitieuze doelstellingen?

 

Wilco van Rooijen
Wilco van Rooijen

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen, Presentaties, Workshops, Trainingen, (Klim)clinics


Talen

Nederlands en Engels