DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Wouter Raatgever

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Wouter Raatgever is een ervaren trainer, coach en spreker. Hij werkt in verbinding met verschillende bureaus en netwerken om zijn missie; “iedereen leeft en werkt met plezier” vorm te geven. Hij heeft er zelf veel plezier in om dienstbaar te zijn aan de transitie naar een wereld, waarin persoonlijk leiderschap dat stuurt op plezier de norm is,. Training, coaching en interactieve lezingen zijn de middelen die hij inzet. Met beelden, humor, aandacht, compassie en pragmatisme inspireert hij u om te voelen hoe u uw leven en werk vanaf morgen zelf gaat aanpakken.

Wouter Raatgever staat voor leiderschap dat stuurt op plezier. Amagi.nu is het platform waarvan uit hij werkt. Amagi betekent vrijheid en het teruggaan naar de bron van het bestaan. Mensen en organisaties ervaren echte vrijheid (flow) wanneer ze keihard werken om hun missie te verwezenlijken. Echte overvloed ontstaat in mensen en bedrijven die dit toepassen.

Stel je dit eens voor: ieder individu en alle organisaties ervaren duurzame ontwikkeling, gezondheid en winst. Iedereen is geïnspireerd en leeft en werkt met plezier. Hoe gaaf is dat?

Hoe?

Door mensen en organisaties te faciliteren bij zichzelf naar binnen te kijken. Daarmee hun eigen missie te laten vinden. Dan zijn mensen en organisaties het best toegerust om het verschil te maken en veranderingen te initiëren. Zijn bedrijf faciliteert leiderschap dat stuurt op plezier en inspiratie. Op alle niveaus. Door training, coaching en interactieve lezingen.

 

Wouter Raatgever
Wouter Raatgever

Categorieën


Inzetbaarheid

Interactieve lezingen

Training

Coaching

Denktanks voor innovatie


Talen

Nederlands
Engels
Duits