DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Wouter van Ewijk

Biografie  |   Boeken  |   Videos

 

Vanuit een persoonlijke passie voor een betere balans in het leven, heeft Wouter voor zijn professionele leven deze focus samengevoegd met zijn jarenlange ervaringen binnen de marketing- en innovatie.

Wouter is de initiatiefnemer achter Well-Being Strategies. Het bedrijf richt zich op het bouwen van Innovatie & Merk strategieën voor bedrijven, producten en diensten die streven naar een gezonde geest, lichaam, hart en planeet.

2015 wordt namelijk het jaar dat merken hun doelen drastisch zullen moeten gaan bijstellen richting het hart van haar consumenten, en zeker ook dat van haar werknemers. De sterkste merken van deze tijd vertellen niet alleen waarom ze doen wat ze doen, ze tonen ook compassie en zetten aan tot verandering. Deze merken hebben een sterk participerende rol in de toenemende behoefte van consumenten aan een gezonde balans, in de breedste zin van het word. Gezondheid. Milieu. Samenleving. Economie. Onze Toekomst. En bovenal hebben de merken gevoel voor de persoonlijke doelen die mensen daarbij nastreven.

"We shift from profit to purpose.“

Vanuit het oogpunt een positievere balans aan te dragen naar de toekomst, helpt Wouter bedrijven de juiste innovatiekansen tijdig te onderkennen en daarbij een strategie te formuleren op weg naar behoud van een goede gezondheid voor de organisatie en haar omgeving.

Wouter van Ewijk
Wouter van Ewijk

Categorieën


Inzetbaarheid

 

- Advies / Interim

- Activerende Lezingen

- Inzichtelijke Brainstorms


Talen

Nederlands
Engels