DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Automatisch leren Schrijven / In contact komen met je Gids

08-09-2015
Automatisch leren Schrijven / In contact komen met je Gids
Automatisch leren Schrijven / In contact komen met je Gids 
Workshop hele dag, door Marga van Waveren

14 november van 10.00 uur - 17.00 uur, incl. lesmateriaal. 

De ééndaagse workshop is bedoeld voor mensen die zelf het Automatisch Schrijven willen leren en rechtstreeks met de Hemelse wereld verbinding willen maken. Ook maak je kennis met je eigen Gids en als je de naam nog niet weet wordt deze aan je geopenbaard. 

De cursus heeft een theorie en praktijkgedeelte (half uur). Je leert op deze dag hoe je de verkregen informatie kunt interpreteren en wat de waarden en normen zijn van de niet aardse wereld waar je mee in contact treedt. Dit is een opleiding van één dag om een channel te worden. Op deze dag wordt de eerste aanzet gegeven en je krijgt instructies hoe je het thuis, in je eigen vertrouwende omgeving, kunt laten groeien.

Automatisch schrijven is door iedereen te leren die aanleg heeft om in vertrouwen boodschappen te ontvangen, waarbij ze zich los kunnen maken van het verstand. Het is nodig dat jij je volledig kunt overgeven aan de wereld die onzichtbaar is. Het verstand kan namelijk als een soort klem functioneren om het gevoel te blokkeren en vooraf is het dus fijn om alvast te oefenen in het ontspannen van je verstandelijke vermogen. 

Als je open staat voor informatie, die je mag ontvangen via de ziel, dan is het met geduld en overgave aan je Gids mogelijk om het te leren. Het leren van het automatische schrift wordt via de mens door de eigen Gids geleerd. Er zijn dus twee personen voor nodig die het willen leren: jij en je Gids. Mijn ervaring is dat jouw Gids het altijd  graag wilt leren als de mens zich ontspannen en in volle liefde kan overgeven aan de Gids. Het eerste halfjaar mag je elke dag je Gids laten schrijven, daarna kun je ook andere personen die in de Hemel wonen aan het woord laten komen.

Degene die het lichaam van de mens aanstuurt gebruikt de kennis van het verstand, de motoriek van de hand om te schrijven en de kennis van de taal. Ieder mens heeft zijn/haar eigen Gids(en). Ook jij kunt hiermee in contact leren komen. 

Op zaterdag 14 november wordt bij Mec Spirit te Baarn de eendaagse workshop gehouden. Je kunt je opgeven bij Mec Spirit of bij Migora.
Prijs 120,00

Locatie Koetshuis Madoera _ Mec Spirit
Javalaan 24
3742 CP Baarn
035-5315654
06-51425243
aanmelden info@mcspirit.nlReacties:


Geef je reactie: