DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Boek lancering: Not Invented Here

19-03-2015
Boek lancering: Not Invented Here

Boek lancering: Not Invented Here

Cross-industry innovation
 

Wat kan een evenementen organisator leren van de spoorwegen?

Welke principes uit de luchtvaartsector kan een ziekenhuis overnemen?

Hoe kan een autofabrikant inzichten gebruiken uit de game-industrie?

Cross-industry innovation
Cross-industry innovation is een slimme manier om, buiten de grenzen van de eigen industrie of sector, ideeën op te doen en deze te implementeren in de eigen branche.

De ideaDJs and auteurs -Ramon Vullings & Marc Heleven- nemen u mee op reis langs verschillende inzichten rondom cross-industry innovation en hun boek: not invented here.

Not Invented Here presenteert belangrijke strategieën en concrete instrumenten voor cross-insdustry innovation. Het is onderbouwd door honderden gesprekken met leiders en innovatiemanagers en zit boordevol ideeën, benaderingen en casussen die in elke branche doorgevoerd kunnen worden. Het bevat inspirerende verhalen, uitdagende praktijkvoorbeelden en veel praktische gereedschappen om fantastische ideeën in andere sectoren te ontdekken.

Not Invented Here refereert naar het gelijknamige syndroom waarbij ideeën, producten of diensten die door de buitenwereld worden aangereikt, niet worden opgepakt, omdat mensen geneigd zijn nieuwe zaken te blokkeren of nog niet op de juiste waarde te kunnen schatten. Dat is jammer omdat deze bedrijfsblindheid leidt tot verspilling van tijd en geld en gemiste kansen. Het potentieel van deze ideeën en mogelijkheden is enorm, helaas zijn er nog maar weinig organisaties die deze cross-innovation strategieën structureel toepassen.

Op deze avond gaan de auteurs na een interactieve presentative in gesprek met het publiek rondom cross-industry innovation.

Ramon Vullings
Ramon Vullings is een cross-industry expert, internationale keynote spreker, wereldreiziger, auteur rondom toegepaste creativiteit en innovatie, enthousiaste Master of Interaction, workshop facilitator & ideaDJ.

Marc Heleven
Marc Heleven is een cross-industry expert, professioneel innovatie websearcher, zakelijk schrijver, SlideShare Keynote auteur, workshop facilitator & ideaDJ.

Meer info: www.crossindustryinnovation.com
http://www.crossindustryinnovation.com/boeklancering-not-invented-here/

Pakhuis De Zwijger - Amsterdam
Maandag 13 april
19.30-22.00u

 

 
Reacties:


Geef je reactie: