DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Brieven van Mijn Ziel

01-06-2015
Brieven van Mijn Ziel

‘Vanuit het hart en met vaart geschreven, kwetsbaar, 

indringend, persoonlijk, intiem, bewogen, herkenbaar, 

in één adem uitgelezen, ik kon er niet van slapen…’ 

Lezers waren lovend na het verschijnen van de eerste twee delen van Brieven van Mijn Ziel, de trilogie waarmee schrijfster Chantal van den Brink in 2012 debuteerde en waarin zij vertelt over de radicale ommezwaai die zij in 1994 maakte: ze verliet man, huis en baan om healing te studeren en te zoeken naar genezing van de chronische vermoeidheid waar ze al jaren mee kampte. 


Eind mei 2015 verschijnt het laatste deel van deze trilogie:

Aan het begin van dit derde deel vertoont Chantal verschijnselen van posttraumatische stress. Nu begint de strijd om te genezen pas echt. Haar echtgenoot, ineens alleen in de zorg van de drie kinderen, het bedrijf en het landgoed, steunt haar door dik en dun. In een intensief proces van ademtherapie, EMDR en lichaamswerk komt ze er bovenop. Dan ontmoet ze haar tweelingziel, het is liefde op het eerste gezicht. Maar ze is niet bereid om haar gezin op te geven en beseft dat deze ontmoeting een ander doel dan die van een liefdesrelatie dient: het is een uitnodiging van haar ziel om haar essentie, die ze al heel jong blijkt te hebben afgesneden, alsnog in zichzelf toe te laten. In dat proces vindt ze haar vrouwelijkheid, haar passie en haar zo lang gezochte vitaliteit. Dan begint ze te schrijven en later ook te schilderen, eindelijk thuis. 

In het najaar 2015 geeft Chantal een Rond de Tafel bijeenkomst voor Spiritual Speakers waarin ze met de deelnemers het gesprek aan gaat over de inzichten uit haar boeken voor hun eigen leven. De middag begint met een meditatie en een rondje. Daarna komen, zo leert de ervaring, de onderwerpen vanzelf. In eerdere bijeenkomsten ging het over de relatie tussen ons ego en de ziel, het pad van persoonlijke ontwikkeling en de rol van spiritualiteit naast psychologische, lichamelijke en systemische benaderingen; en over het veranderende bewustzijnsveld in deze overgang naar de nieuwe tijd zoals de indaling van het vrouwelijke, de transitie van 3D naar 5D met de bijbehorende frequentieverhoging en de vraag hoe je je in deze tijd het beste staande kunt houden.

 

 
Reacties:


Geef je reactie: