DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Composium van het Hart

14-03-2016
Composium van het Hart Composium van het Hart
Aandacht voor Hartzaken
Donderdag 24 maart 2016

 
Leiderschap vanuit je hart
Het Hartscomposium brengt je dichterbij je hart zodat je jouw eigen autonomie en persoonlijk leiderschap kunt vergroten en meer balans en flow in je leven kunt creëren. Zodat je evenwichtiger en gerichter de dagelijkse uitdagingen kunt aangaan.
 
Luister naar je hart
De wereld is hectisch. Er komt ontzettend veel op ons af. Het is een kunst om te midden van alle turbulentie bij jezelf te blijven en standvastig je koers te bepalen. Je hart speelt daarbij een sleutelrol. Het is namelijk niet alleen een levensbepalend orgaan maar het is ook de zetel van je ziel en de bron van je intuïtie. In de drukte van alle dag overstemt ons denken veelal de wijsheid van het hart. Eigenlijk laten we de ‘monkey mind’ grotendeels ons leven bepalen. Terwijl het doel van ieder mens is om zichzelf zijn en zich te ontwikkelen vanuit het hart. De Indiase yogatraditie biedt een levenswijze en een methode om je mind te trainen, dichterbij je hart te komen en je ware zelf te ontdekken.
 
Tijdens het Composium van het Hart krijg je een inkijk in de eeuwenoude Yoga wijsheid en je leert een aantal praktische Yoga oefeningen die je van pas kunnen komen in de dagelijkse drukte der dingen. Bovendien krijg je de kans om kennis te maken met Heartfulness, een bijzondere Raja Yoga vorm die zich richt op meditatie met transmissie. Het doel is om een stap te zetten in je bewustzijnsontwikkeling door het openen van je hart.
 
Aan bod komen vragen als: Wat voor effect hebben Yoga en meditatie op je lichaam, adem en geest? Wat kan ik praktisch zelf doen om te luisteren naar mijn hart? Hoe kan ik verder ontwaken vanuit mijn hart zodat ik richting kan geven aan mijn leven?
 
De uitnodiging is om al je kaders los te laten, met een open hart te luisteren en je te laten verrassen door de mogelijkheden die jouw eigen hart je te bieden heeft.
 
Praktisch en met diepgang
Het programma ‘Luisteren naar je hart’ wordt verzorgd door:
  • Brigitta van Kanten, trainer coach. Vanuit haar bedrijf Ixchel inspireert zij leiders om hun leiderschap vanuit het hart duurzaam en krachtig vorm te geven. Haar slogan is ‘Verbinding maak je vanuit je hart’.
  • Marilyn Verkley, medisch bioloog, gepromoveerd in de celbiologie en yoga & ayuryoga docent en opleider. Zij is de oprichter van ‘Yogaveda, heart and sciences of life, voor bewustZIJN en persoonlijke ontwikkeling.’
  • Ghadisja Himi, ayurvedisch practitioner i/o en Heartfulness coach en facilitator. Haar motto: ‘Neem kennis van uw natuur en leef uw leven.’
  • Prakhar Goel en Aashna Ranawat, beiden Heartfulness trainer/prefect geven de meditatie met Transmissie.

Betekenis Composium
Samen inzichten opdoen en kennis delen, als in een symposium.
Op elkaar afstemmen, een gelijke trilling ervaren, als in een muzikale compositie.
 
 
Het Composium wordt georganiseerd door Ixchel
 
Voor wie
Leiders, managers, artsen, therapeuten, psychologen, trainers, zorgverleners, dienstverleners, HRM managers, ondernemers, wetenschappers en politici. Kortom, iedereen die professioneel met hartzaken bezig is.
 
Kosten
Werkgever betaalt: €350,- p.p. excl. BTW
ZZP’ers: €250,- p.p. excl. BTW
Particulieren: €175,- p.p. incl. BTW
 
Datum, tijd & locatie
Donderdag 24 maart 2016: 13.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. Inclusief vegetarisch diner.
Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven
 
Aanmelding
Stuur een mail naar info@ixchel.nu
 
 


Reacties:


Geef je reactie: