DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Cursus Persoonlijk Leiderschap

21-09-2015
Cursus Persoonlijk Leiderschap

Yuri Klaver

Cursus Persoonlijk Leiderschap:


Data: 31 oktober en 7 november 2015
Tijd: 10.00 tot 17.00
Locatie: Javalaan 24, Baarn  
Aanmelden via: info@mcspirit.nl of 035-5315654
Tot 10 oktober vroegboekkorting van 20 euro 

Met haarscherp beeldmateriaal wordt je meegenomen op een expeditie van 5000 km door de wildernis van Alaska en Canada.
De reis staat symbool voor de 'wildernis van het leven' waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, in het bijzonder zzp-ers, managers en ondernemers.

De belangrijkste succesfactor om maandenlang alleen door de wildernis te reizen is niet zozeer lichamelijke kracht, maar het vermogen om mentaal gezond te blijven. Om de rust te kunnen bewaren, alert te blijven op risico's, veerkrachtig te zijn, en om elke dag het enthousiasme op te brengen om door te gaan, je grenzen te verleggen.

De cursus geeft je niet alleen de inspiratie, maar ook de tools om te werken aan je mentaliteit, aan de manier waarop je omgaat met je gedachten. Ik baseer me daarbij vooral op de Luriaanse Kabbala, een Joodse mystieke leer die pretendeert de kortste weg naar geluk te zijn, onder de voorwaarde dat we bereid zijn ons egoïsme te herkennen en te corrigeren.

Tijdens de cursus wordt je ingeleid in de teksten van Jehoeda Ashlag, Baruch Ashlag, Michael Poortnaar en Michael Laitman. Vanwege de omvang van de werken (in totaal ongeveer duizend pagina's) wordt in deze cursus volstaan met een introductie. Het doel is om begrippen als schepper, licht en bevatting, op ons in te laten werken. Op die manier krijgen we stap voor stap gevoel bij de geestelijke wereld, en bij de mogelijkheden die deze biedt om in vrijheid te kunnen leven en werken.

De cursus duurt  twee dagdelen. Kosten 150 euro per dag incl lunch

Eerste zin van 'het verkrijgen van het spirituele' uit het onderdeel 'Shamati':

'Datgene wat gedaan moet worden worden om het spirituele te bemachtigen, is buiten het bevattingsvermogen van de mens, want het is buiten het vermogen van het menselijk beredeneren om te kunnen begrijpen (om iets te doen zonder zelfbelang) dat zoiets in de wereld kan bestaan.'Reacties:


Geef je reactie: