DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Ik heb er tabak van! Bootcamp

22-06-2015
Ik heb er tabak van! Bootcamp

Heb je besloten om te stoppen met roken, maar zie je er tegenop? Dan is dit de Bootcamp voor jou! Je weet dat het moment komt dat je je laatste peuk uitmaakt…en dan begint de strijd.

Succes zit hem in de dingen net iets anders aanpakken dan je gewend bent. Tijdens de Ik heb er tabak van! Bootcamp wordt duidelijk wat die dingen zijn. Je zult verrast zijn hoe je met eenvoudige trucs je wilskracht en zelfbeheersing kunt vergroten, zodat ook jij kunt stoppen met roken.

Een dynamische bootcamp vol inspiratie, geleid door Jessica Leijgraaff – trainer en auteur van het boek Ik heb er tabak van! Naast een flinke dosis motivatie, nieuwe inzichten en praktische tips en trics, neem je aan het eind van de dag je persoonlijke stoppen-met-roken-formule mee naar huis.

Heb jij er tabak van en heb je besloten om te stoppen met roken? Dan is dit de Bootcamp voor jou! Wacht niet langer, en meld je NU aan info@mcspirit.nl of via 06-51425243

 

Datum: 30 augustus 2015

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: Javalaan 24

3742 CP Baarn

035-5315654

Prijs: € 87,50

- inclusief Lunch en het boek Ik heb er tabak van!

Ik heb er tabak van! is het leukste boekje over stoppen met roken en staat vol waardevolle inzichten en praktische tips om te stoppen roken. Het boekje wordt inmiddels succesvol ingezet door huisartsen en op Bol.com door lezers gewaardeerd met vijf sterren.

Jessica Leijgraaff is coach, trainer en auteur bij CommunicationXL. Authentiek, innemend, energiek en vol humor neemt zij haar publiek mee in haar verhaal. Haar scherpe analyse en praktische inslag zijn verhelderende en verfrissend.

Dat Jessica haar publiek weet te inspireren, motiveren en enthousiasmeren heeft ertoe geleid dat zij in 2014 Nederlands kampioen Public Speaking is geworden.

 

 

 

 
Reacties:


Geef je reactie: