DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Inspiration on Ibiza

04-06-2015
Inspiration on Ibiza Op oktober 2014 landde ik voor het eerst op Ibiza. Daar naartoe geleid door een droom. Na een wereldreis van 2 jaar.

Wanneer iemand me een paar jaar daarvoor had verteld dat ik uiteindelijk op Ibiza zou landen, dan had ik hem verteld dat dit vrij onwaarschijnlijk was en het niet geloofd.

Maar aangezien ik al weer geruime tijd mijn innerlijke leiding volg in plaats van mijn mind, pakte ik mijn koffer en stapte op het vliegtuig na meerdere duidelijke signalen te hebben gekregen.

En binnen een dag voelde ik me “thuis”. Nu 6 maanden later voel ik zoveel liefde voor dit eiland, meer liefde dan ik me ooit kon voorstellen te voelen voor een land of eiland. Het is lastig uit te leggen in woorden wat mijn hart zo diep raakt. En woorden zouden het ook te kort doen.

Wat ik wel weet is dat dit eiland alles heeft, wat ik maar bij mijn een ideale plek had kunnen voorstellen. Prachtige natuur, een zeer inspirerende bijna magische energie,  een internationaal gezelschap, kristalheldere zee, heerlijk eten en tenslotte prachtige zielen die hier samenkomen.  

Tegenwoordig werk ik op het eiland als healer/coach. Ik begeleid individuele sessies, meditatie en retreats.  Mijn werk ligt vooral op het gebied van het weer verbinden van mensen met hun innerlijke bron. Zodat ze in staat zijn hun hart te volgen en hun droom te leven vanuit verbinding en overgave aan deze innerlijke bron.  

Meer informatie over mijn werk kun je vinden op www.lizlaforce.com of stuur een email naar lizlaforce@kpnplanet.nl  

1 op 1 retreats op Ibiza
 
Mijn speciaal ontwikkelde 1 op 1 retreats zijn ontstaan doordat ik begon op te merken, dat wanneer iemand voor langere tijd in mijn omgeving is, er spontane healing en veranderingen plaatsvinden.

Wat we (kunnen) doen?

Gedurende 3 of 5 dagen ben ik jou iedere ochtend van dienst van 9:30-11:00. De rest van de tijd ben je vrij om Ibiza te ontdekken of wanneer het in Nederland plaatsvindt daar de omgeving te verkennen.

Het programma wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften en vragen in het moment. Meditatie, visualisatie, coaching en healing zijn enkele middelen die ingezet kunnen worden.

Op Ibiza verblijf je in het prachtige Can Marti in je eigen studio.

Periode: gedurende hele jaar

Basispakket: inclusief morgen sessie, en accommodatie
Vanaf €810

De luxe pakket: inclusief morgen sessies, accommodatie, 2 uur hammam, 1 ayurvedische massage en biologisch ontbijt
Vanaf €1035

Exclusief: vlucht, airport pick-up, andere maaltijden en verzekeringen
Voor meer info of boekingen (ook voor retreats in Nederland): www.lizlaforce.com/contact


Reacties:


Geef je reactie: