DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Natuur Coach & Gezinscoach

27-08-2015
Natuur Coach & Gezinscoach

Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik werk als Natuur Coach & Gezinscoach in mijn eigen praktijk “Natuurlijk Gezinscoaching”. www.natuurlijkgezinscoaching.nl

Als Natuur Coach & Gezinscoach begeleid ik ouders, al wandelend in de natuur, die vragen hebben op het gebied van de opvoeding en/of de persoonlijke ontwikkeling. Mijn begeleiding is gericht op ouders die willen leren om op een bewuste manier op te voeden en om zich op een bewuste manier te willen ontwikkelen. Mijn manier van coachen richt zich er niet alleen om jou te helpen je doelen te bereiken, ik help je ook in het creëren van bewust-Zijn. Hierdoor komt er meer ontspanning en verdieping in je leven. De begeleiding die ik jou biedt gaat over liefdevol en bewust ouderschap. Ik ontmoet je graag om jou verder te helpen!

In september start ik weer met twee cursusprogramma’s die ik graag onder je aandacht breng:

Op 9 september start het Verdiepingsprogramma: Waardevol Ouderschap. Dit verdiepingsprogramma is er voor ouders die op een bewust wijze een Waardevolle Ouder willen zijn. Iedere ouder kan meedoen, ongeacht de leeftijd van je kind(eren).

In 2 maanden, verdeeld over 4 avonden, ga jij je bewust worden van welke ouder jij diep in je hart bent en wilt zijn en wat jou hier nog in tegenhoudt. Je gaat ruimte maken voor wie jij in wezen bent. Tevens leer je wat spiegelen is en leer je wat jouw kind jou te vertellen heeft met zijn/haar gedrag. Daarbij leer je zelf te spiegelen zodat je je kind veel beter gaat begrijpen en meer in liefde kan zijn.

In 4 avonden ga jij een verdieping maken in je eigen leerproces als ouder en ga je een enorme groeispurt maken! De band met je kind zal nooit meer dezelfde zijn!

Kijk voor meer info op http://gezinscoachinghuissen.nl/verdiepingscursus-waardevol-ouderschap/

Op 16 september start het Cursusprogramma: Vol Vertrouwen Tieners & Pubers Opvoeden! Door het Cursusprogramma Vol Vertrouwen Tieners & Pubers Opvoeden! te volgen krijg je helder wat er precies gebeurd op de momenten dat jouw tiener of puber niet meer naar je luistert en eigenwijs zijn eigen zin door drijft. Je krijgt inzichten hoe het samenspel werkt tussen jou en je kind. Je leert hierdoor dat het belangrijk is mee te veranderen en mee te groeien met je tiener of puber.

In 2 maanden, verspreid over 4 avonden, leer je in stappen te ontdekken welke inzichten en vaardigheden belangrijk zijn om in Vol Vertrouwen je Tiener of Puber Op te voeden. Het opvoeden wordt steeds meer begeleiden zodat je met elkaar op een gelijkwaardige manier kan communiceren waardoor jullie als gezin beter in je vel gaan zitten. Er komt meer rust, ontspanning en plezier in huis. Leer in goed contact te komen en te blijven zodat je jouw tiener of puber kan blijven opvoeden en begeleiden bij alle turbulente uitdagingen die in zijn/haar dagelijks leven naar voren komen.

Kijk voor meer info op http://gezinscoachinghuissen.nl/vol-vertrouwen-tieners-en-pubers-opvoeden/

Voel je welkom!

Nicoline Valkenburgh

Natuur Coach & Gezinscoach

www.natuurlijkgezinscoaching.nl


 
Reacties:


Geef je reactie: