DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

SOUL-MIRROR

27-10-2015
SOUL-MIRROR

De Soul Mirror is een uniek, gepatenteerd concept om eenheid en begrip te kweken, elkaar én jezelf te leren kennen en biedt ook nog eens een bijzondere spirituele ervaring. Soul Mirror bestaat uit een handspiegel met uitsnede voor de ogen en een boekje met onder meer oefeningen en informatie over het oog. De ogen zijn immers de spiegels van de ziel.

Gebruik van de Soul Mirror is kinderlijk eenvoudig. Hoe diep je in je eigen en een anders ziel kijkt, dát bepaal je samen! Plaats de spiegel op twintig centimeter afstand van je gezicht en dat van de ander, kijk beiden door de gaten op ooghoogte. Hierdoor zie je de ogen van de ander in jouw gezicht en ontstaat een gevoel van eenwording en begrip. Je ziet jezelf letterlijk door de ogen van een ander.

Het boekje bevat een essay over de werking van het oog met betrekking tot emoties, yogaoefeningen voor het oog, bespiegelingen en quotes.

De Soul Mirror is in te zetten in talloze situaties. Probeer het als een krachtig wapen tegen pesten, trainingen, problemen op de werkvloer, onbegrip in de familie of tussen (voormalige) vrienden. Maar vergeet ook niet de mensen van wie je juist het meest houdt. Ook de ogen van je dierbaarste vriendin kunnen nooit vermoedde werelden prijsgeven.

“Ik zie je… Ik hoor je… Ik voel je… Je bent anders en toch begrijp ik je. Je bent uniek en toch herken ik je. Je spiegelt me en toch maak je me groter. Je geeft licht aan mijn ogen, licht aan mijn oren. Licht aan mijn denken en licht aan mijn hart. Ik koester jouw ziel zoals de hemel de sterren koestert. Ze straalt door in elke beweging die je maakt, ieder woord dat je uitspreekt, in iedere ontmoeting die we hebben. Ze straalt door in de glans van je ogen, in je stiltes en in je onrust. Wanneer ik in je ogen kijk, zie ik waar je vandaan komt. We zijn geboren uit hetzelfde licht.”

Dorien

www.soul-mirror.nl

 

 
Reacties:


Geef je reactie: