DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

The Flow (and snow) of Leadership

13-02-2015
The Flow (and snow) of Leadership
Ischgl 2264 m -  12-19 April 2015      

Heb je behoefte aan reflectie en verdieping hoog in de Alpen? Houd je van spanning, ontspanning en ontwikkelen met een groep gelijk gestemde leidinggevenden? Ben je toe aan het meer duurzaam onder controle krijgen van stress? Wil je een open, relaxte, creatieve and positieve state of mind vaker beleven? Dan is deze leadership journey een goede mogelijkheid voor je!
 
Van 12-19 april gaan we zeven dagen naar de Heidelberger Hutte, prachtig gelegen  op 2264 meter in de Alpen rondom Ischgl resort  op de grens van Oostenrijk en Zwitserland. Ga mee: on- en off piste skiën, stilte retraite in de hoge bergen, avondwandeling met sneeuwschoenen onder de sterrenhemel, reflectie en iedere dag mindfulness en yoga. De bergnatuur en de skibeweging zijn als een spiegel voor ontwikkeling van je lichaam, geest en energie! 

Hierdoor ontdek en ontwikkel je de flow van een kalme gebalanceerde en open mind met een gezond en veerkrachtig lichaam. Het begint met een intake in Nederland door een coach. Optioneel kun je kiezen voor een body en mind check-up door Lifeguard. De rode draad in het programma is het verder ontwikkelen van je innerljk leiderschap in uitdagende en steeds veranderende omstandigheden in de bergen. Het is niet nodig een hele goede skiër te zijn, we passen ons aan, aan het niveau van iedereen. Wel is het nodig een goede lichamelijke conditie te hebben, naast humor en de bereidheid om buiten je comfortzone te gaan.

De reis naar de Alpen is een reis naar buiten en naar binnen. Naar de natuur en naar je innerlijke stem die je alleen kunt horen als je in rust en stilte daarop bent afgestemd. Deze reis heeft mij veel geleerd en gebracht, maar ook een ontmoeting en verbinding met prachtige mensen gegeven...
Jeannette Vaandrager, Ministerie van BZK.

Meer info...
MA en JvG
Begeleiding door Muriel Arts en John van Giels, beide professionals in leadership, excursies en training in de (hoge) bergen en executive team ontwikkeling.
Reis per nachttrein, 5 dagen half pension, twee persoonskamer, skipassen, lokaal vervoer, gids, coaching en naslagwerk metgeleerde practices. E 1500.

Klik hier voor alle informatie, contact en inschrijven
En, zet vast in je agenda: kennismakingsavond 3 maart.

 
Life is a journey, with problems to solve, lessons to learn,
but most of all experiences to enjoy...


 Reacties:


Geef je reactie: