DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Transformerend Denken; aan het Brein Voorbij

05-01-2017
Transformerend Denken; aan het Brein Voorbij

Je spirituele denken ontwikkelen in aanvulling op het aards bewustzijn

In samenwerking met het Instituut voor Metafysica organiseert Mec Spirit in februari, maart en april 2017 een cursus op 4 zondagmiddagen, waarin je leert hoe je je denken en je wilskracht kunt ontwikkelen.

In deze cursus zul je geïntroduceerd worden in de ontwikkeling van het denken door de tijden heen, de rol en functie die het heeft in onze spirituele ontwikkeling en ontwikkel je vaardigheden om spiritueel te denken in verbinding met hogere bewustzijnsniveaus.

In een fascinerende verbinding met spirituele teksten, o.a. uit de bijbel, wordt de mensheidsontwikkeling in kaart gebracht en de ontwikkeling van spiritueel denken onderzocht. Deze benadering van het denken onderscheidt zich van de wetenschappelijke benadering. Invalshoeken als het bovenbewuste, het onderbewuste en het egobewustzijn worden onderzocht.


Transformerend Denken; aan het Brein Voorbij onderzoekt:

*Het verschil tussen wetenschappelijke en esoterische beschouwingen van het brein en denken
*Een filosofie van het denken
*Denken, voelen en willen
*De evolutionaire ontwikkeling van het denken
*Imaginatie, inspiratie en intuïtie
*Het geheugen
*Het 'Derde Bewustzijn'

Met deze cursus ontwikkel je je creatieve denkvermogen waarmee je je leven steeds nadrukkelijker zélf kunt inrichten. Je herkent de kracht van het denken en weet deze kracht te gebruiken en daarmee je wilskracht te vergroten. De intentie waarmee je dat doet is echter niet egoïstisch of materialistisch, maar staat ten dienste aan het grotere geheel en het ontwikkelen van je Hoger Zelf, datgene dat voorbij je brein en in ieder van ons aanwezig is.

De verbinding met spirituele teksten verdiept de beleving van het tijdloze en versterkt je spirituele bewustzijn. De cursus is een bewerking van het materiaal van de spirituele leermeester Mario Schoenmaker, een befaamd helderziende, metafysicus en inspirator voor velen.

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die aanvoelt dat inzicht in het eigen denken en het goede gebruik van de kracht die ervan uitgaat transformerend is voor alle levenssituaties.  De inzichten en ervaringen kunnen worden toegepast op relaties, werk, persoonlijk leiderschap en ondersteunen ook een heldere visie op het hogere bewustzijn.

wim.jpg

Cursusbegeleiding door Wim van Dam  

Wim is trainer en coach, en cursusbegeleider bij het Instituut voor Metafysica. Hij ontving een jarenlange training in het esoterische en metafysische gedachtegoed. Hij volgde o.a. cursussen in NLP, regressie- en reïncarnatietherapie. Hij is geschoold in familieopstellingen en organisatieopstellingen, werkvormen waarbij met het 'Veld' waarin we met elkaar verbonden zijn wordt gewerkt.
Wim combineert een pragmatische instelling aan een diep inzicht in de onderstroom van organisaties en individuen.

mec.jpg

Data, locatie, tijden, kosten en inschrijven

De cursus wordt gehouden op 4 zondagmiddagen, van 13.30 uur tot 17.30 uur, op 19 februari, 5 maart, 19 maart, 2 april; om de twee weken. De locatie is McSpirit, Javalaan 24, 3742 CP, te Baarn. Tel: 035-5315654. De kosten zijn € 315,- incl. 21% BTW. Incl. koffie, thee en cursusmaterialen.

Inschrijven kan direct via info@mcspirit.nl.
We zien je graag!

cb.jpg

Voorstudie

Om alvast mee te beginnen: Occulte Wereldgeschiedenis in een notendop, € 9,50, excl. verzendkosten. Een bondige inleiding op de evolutie van mens en wereld, een occulte (='geheime, verborgen') visie op het scheppingsproces.

Onderwerpen:

- Hoe de Aarde incarneerde
- Wereldtijdperken en wij
- Technologie en ondergang van Atlantis
- Hoe seksualiteit begon, helderziendheid ophield en hoe het denken werd geboren
- Toekomst van aarde en mensheid

Bestellen via info@instituutvoormetafysica.nl (vermeld aantal en je adres).
Reacties:


Geef je reactie: