DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Uitnodiging driedaagse Basistraining Logosynthese®

15-07-2015
Uitnodiging driedaagse Basistraining Logosynthese® Ben je professional in coaching, counseling of therapie? En wil je een nieuw, elegant en zeer effectief model voor begeleide verandering leren toepassen?  

Logosynthese® biedt een verrassend nieuw systeem voor begeleide verandering en zelfcoaching. Het gebruikt de kracht van woorden en zinnen om beperkende en vastzittende overtuigingen te neutraliseren, angst en trauma’s los te laten en de last van rouw of fysieke pijn te verlichten.
 
De Basistraining in Logosynthese® vormt de start van de opleiding tot Practitioner in Logosynthese en kan ook als zelfstandig seminar worden gevolgd. Na deze training beschik je over voldoende basiskennis en ervaring om direct met Logosynthese te kunnen werken met cliënten.  

Inhoud In dit seminar leer je behalve de achtergrond en geschiedenis van Logosynthese: de vier principes, de zeven stappen van begeleide verandering, de metavragen en het gebruik van woorden als methode voor verandering.

Werkwijze
Door afwisseling van theorie, video, demonstraties en oefeningen komt Logosynthese tot leven. Als deelnemer oefen je in werkgroepen onder toezicht van ervaren professionals.  

Datum  27, 28 en 29 augustus 2015
Locatie Koetshuis Madoera Baarn
Kosten  €750,00 inclusief lunch en handout
Accreditatie SKB 62 SU inclusief literatuur
Trainers Astrid Klein Lankhorst  
www.astridkleinlankhorst.nl                           
Ineke Kersten  
www.synthesepraktijk.nl  

Aanmelden kan t/m 17 augustus bij Astrid Klein Lankhorst, info@logosynthese.nl  
Voor meer informatie: www.logosynthese.nl

 


Reacties:


Geef je reactie: