DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Aanmelden

Aanmeldformulier

Ik wil lid worden van DEEP-sprekers
Ik ga akkoord met de voorwaarden *
Velden met een * zijn verplicht.

Aanmelden

1. Jouw aanbod online
Wanneer u zelf trainingen, opleidingen, workshops en lezingen organiseert, kunt u deze gedurende het hele jaar op de agenda van deep-sprekers.nl plaatsen en actualiseren, wanneer deze geschikt zijn voor het bedrijfsleven. Wij rekenen hier geen bemiddelingskosten voor. Ook mag u actuele items plaatsen op de blog zoveel als u wilt.

2. Gericht op een geïnteresseerde doelgroep
Wij sturen 2 x per maand een nieuwsbrief plus de agenda door naar een hele grote hoeveelheid inkopers/ Hr-managers en directie/mkb/leidinggevenden binnen organisaties. Tevens worden er banners en links geplaatst op on-line business-magazines en overheidsmagazines. Verder gebruiken wij facebook/linkedin/twitter/pinterest om uw profiel en activiteiten onder de aandacht te brengen.

3. Actueel en compleel
Ook kunt u uw profiel actualiseren met films/video's van je training en locatie etc. Auteurs kunnen ook boeken via deze site verkopen. Wij zijn geregistreerd partner van bol.com en managementboek.

4. Effectief communiceren met je doelgroep tegen een kleine investering
De kosten van een jaarabonnement bedragen slechts €245,00 incl btw en eenmalig de opmaakkosten van euro 35,00. Tevens krijgt u een link en een vignet voor uw eigen website, waardoor de site ook beter gevonden gaat worden.

5. Boekingen en Events DEEP-sprekers
Wanneer er een boeking binnen komt voor DEEP-sprekers en wij voor bemiddeling moeten zorgen bijv. voor een seminar, rekenen we 15% boekingskosten en 5% administratiekosten. Het jaarabonnement loopt automatisch door, maar u kunt het 1 maand van te voren via de mail of schriftelijk opzeggen. Wij organiseren ook events, seminars etc, waarvoor wij onze sprekers inzetten. Dus effectiever dan adverteren in bladen! DEEP-sprekers richt zich alleen op bedrijven en overheid. De visie van www.deep-sprekers.nl vindt u op de web-site zelf onder Visie. Tevens heb je als member DEEP-spreker 25% korting op het huren van Koetshuis Madoera te Baarn.

Wel behouden wij het recht om de members te screenen alvorens de informatie en teksten te plaatsen.U krijgt dan binnen 1 week uw abonnement op uw rekening teruggestort.