DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Glenn van der Burg

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Glenn van der Burg vertelt over mensgericht organiseren en begeleidt organisaties voor betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn vertelt regelmatig op congressen en seminars over thema’s zoals leiderschap, het nieuwe werken en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast begeleidt hij groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken.

Glenn is een Meervoudig Verbonden Professional. Naast zijn eigen bedrijf SparkO2 en radioprogramma People Power, is hij verbonden aan MVO Nederland, De Baak en zijn uitgever: Vakmedianet. Als ondernemer heeft hij thema’s als leiderschap, diversiteit en arbeidsparticipatie in de praktijk gebracht. Onder andere met het detacheringbureau voor mensen met een handicap genaamd Onbegrensd Talent.

In het voorjaar van 2012 is zijn eerste boek Boven het maaiveld over het ‘waarom’ van leiderschap uitgekomen. Op de website lees je voorproefjes van zijn interviews met leiders zoals Alexander Pechtold en Willemijn Verloop. In april 2015 komt zijn tweede boek uit genaamd Management Mythes.

Zijn favoriete quote is er een van managementgoeroe Professor Gary Hamel: “You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.”


Glenn van der Burg
Glenn van der Burg

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezing, Interactieve workshop (stellingenspel, storytelling), dagvoorzitter, facilitator


Talen

Nederland, Engels