DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Mark Voermans

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Mark Voermans is een bevlogen inspirator voor startende ondernemers en verbindt bedrijven en organisaties middels innovatieve netwerkconcepten. Naast Chief Business Development Officer bij de innovatieve softwareontwikkelaar Ireckon, is Mark een zeer betrokken mentor bij diverse succesvolle internationale start-up accelerators waaronder Startupbootcamp, Rockstart en Seedcamp. Bij die laatste krijgt hij van start-ups een 5-out-of-5-waardering.

Mark prikkelt bedrijven en organisaties om vanuit een andere visie en met andere tools, nieuwe energie, kennis en motivatie te creëren. De leukste uitdaging vindt hij om bedrijven naar een succesvolle nieuwe fase te loodsen. Voor Mark zijn complexe opdrachten de leukste; het manifesteren van nieuwe mogelijkheden en concepten is hem op het lijf geschreven.

Zijn carrière in de ICT-sector begon Mark in 1996. Eerst bij KPN, waarna hij in 2000 de overstap maakte naar softwarereus Microsoft. Daar vervulde hij diverse rollen, onder meer als Emerging Business Lead voor Microsoft Nederland. Eind 2013 sloot hij zich aan bij Ireckon, toonaangevend ontwikkelaar van krachtige IT-oplossingen. Hij bracht hier niet alleen ervaring op het gebied van organisaties met zich mee, maar dankzij zijn technische achtergrond ook een goed inzicht in grootschalige IT-projecten. Gebruikmakend van zijn ervaring in sales, verkoop, marketing en productontwikkeling, loodst Mark Ireckon momenteel naar een nieuwe fase.

Als één van de initiatiefnemers van het Olympic Stadium Cycling Network, verschijnt Mark maandelijks aan de start van een netwerkrit vanaf het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het principe is eenvoudig: iedere maand vertrekt er minimaal één netwerkrit vanaf het Olympisch Stadion en iedereen die graag op de racefiets zit en nieuwe (zakelijke) contacten wil opdoen, of gewoon een gezellig rondje wil fietsen, is van harte welkom.

Zijn specialiteiten: Lezingen, coaching, startende ondernemers, new business

Mark Voermans
Mark Voermans

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen


Talen

Nederlands
Engels