DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Mireille Verheijen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Mireille Verheijen (1968)

Mireille is gecertificeerd trainingsacteur en docent yoga, drama en dansexpressie. Sinds 1992 geeft zij yoga aan kinderen en volwassenen. In haar lessen staat verbinden centraal: de verbinding met je eigen ware natuur en de verbinding met de levenskracht die door alles heen stroomt. Mireille reikt haar cursisten het gereedschap aan om wakker te zijn in het moment, in echt contact met lichaam, gedachten, emoties en ieders diepste potentieel.

Als docent drama en dansexpressie werkt Mireille bij een jeugdtheaterschool en werkt zij mee aan kunstvak-projecten in het basisonderwijs.

Als co-trainer ontwikkelde zij, samen met Iris Weijman, de training Ohana-Ouderschap met Aandacht.

Mireille heeft eveneens jarenlang gewerkt in de zorg, als assistent verzorgende aan huis.

In het vak trainings-acteren komt alles voor haar samen; yoga, drama, expressie, docentschap en hulpverlening. Mireille put daarbij uit haar rugzak vol ervaringen.

Zij is goed in observeren en aanvoelen, en ze creëert een prettige leersfeer, waarin een student zich veilig voelt om uit te proberen. Mireille is zorgvuldig van aard, breed inzetbaar en bereidt zich altijd goed voor. Zij geeft heldere feedback, met aandacht, betrokkenheid en humor waardoor de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de student zichtbaar worden.

Mireille Verheijen
Mireille Verheijen

Categorieën


Inzetbaarheid

Als yoga-docent: workshops en cursussen

Als docent drama en dansexpressie: ontwikkelen en uitvoeren van kunstvak- projecten in het basisonderwijs

 Als trainingsacteur: bij een breed scala aan trainingen


Talen

Nederlands

Engels