DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Ruud Heijblom

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Ruud Heijblom, Mba PhD is van oorsprong bedrijfskundige met een focus op marketing, strategie, management, innovatie en creativiteit. Hij is (co)auteur van acht marketing-, coaching- en managementboeken. Daarin behandelt hij de rol van het verstand, intuïtie, gevoel, creativiteit. synchroniciteit (betekenisvol toeval) business spiritualiteit en resonantiemarketing- en management. Hij geeft seminars aan business schools in Nederland en in het buitenland, o.a. aan de University of the South Pacific, Fiji. Hij zet zich in om mensen in bedrijven in beweging te zetten. Strategie, marketing, innovatie, veranderkunde en business assessments zijn gesneden koek voor hem. Als master in klank geeft hij klankschaalconcerten, voor rust en harmonie. Ruud ontwerpt en maakt mozaïeken. Hij heeft veel samengewerkt met Paul de Blot op Nyenrode Business universiteit in workshops en seminars met als thema business spiritualiteit, betekenisvol toeval en het mobiliseren van intuïtieve vermogens.

Thema: Leef als Mozaïek

Ruud is getrouwd met Jolanda. Ruud en Jolanda Heijblom zijn een bijzonder stel dat in werk en leven volop in verbinding leeft. Samen brengen zij seminars om mensen in beweging te zetten om volgens hun passie te leven. Hun inspiratie wordt gevoed door de vele wereldreizen, de aanraking met andere culturen en de seminars in diverse landen (Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Hawaï, Peru, de Pacific Fiji) en hun reflectie daarop.

De achtergrond van Ruud en Jolanda staat vol van betekenisvolle verbindingen en ontmoetingen. Ze hebben elkaar op een paadje op een Grieks eiland ontmoet. Beiden hebben zich bekwaamd in aura-energetisch management en leiderschap en zijn intuïtief, mediamiek begaafd. Zij geven readings aan bedrijven en mensen. Samen schrijven zij nu hun eerste kinderboek.

Beider leven verloopt in een kleurrijk mozaïek van spirituele ervaringen en ontmoetingen, aan het Titicacameer, de piramides van de Maya’s en Inca’s, op de Machu Picchu, bij het Sanvolk en de Himba’s in Namibië, de Maori’s en Aboriginals. Samen geven ze lezingen, seminars en workshops met vernieuwende methoden ook uit andere culturen. Daarin vullen ze elkaar perfect aan vol met verrassende en onverwachte (muzikale) wendingen, en reflecties.

Seminars en workshops:

  • Leef als Mozaïek: Veel mensen, ook in organisaties, leven volgens het vaste patroon door in een rechte lijn op hun doel af te gaan. Onze ervaring is dat het leven eerder een mozaïek is van kleurrijke ervaringen die harmonisch aan elkaar gekoppeld worden. Daarvoor ontwikkelen wij het bewustzijn.

  • Mijn Levenskoers en het Creatie – en synchroniciteitswiel: Betekenisvolle verbindingen en ontmoetingen en de keuzes die je daarin maakt, zijn bepalend voor hoe je leven verloopt. Wees bewust van de knoop/kruispunten in je leven!

  • Krachtige Ceremonies: In heel de wereld vind je krachtige ceremonies om mensen als groep te verbinden en samen tot oplossingen te komen. Wij introduceren de Afrikaanse Lekgotla, de Maori Haka, de Hawaii Hula en Aloha, de Fijiaanse Bula en Kava ceremonie en Storytelling.

  • De Kracht van Klank: Tibetaanse klankschalen en gongs brengen je in balans. Vanuit rust geeft je dat inspiratie en nieuwe invalshoeken! Als Klankconcert is het een bijzondere belevenis!

  • De InspiraraCirkel: Met behulp van verschillende creatieve vormen zowel binnen als in de natuur zullen we elkaar inspireren.

  • Resonantie in leiderschap en organisaties: Afstemming van de leider op verschillende niveaus op de markt, binnen de organisatie als geheel en binnen afdelingen en teams zorgt ervoor dat er eerder harmonie dan energieverlies is.